Echipa

Mircea Racoviceanu

Project Manager

„Cred în decizii inteligente şi echipe care acţionează cu determinare.”
Mircea este energic, creativ şi îi place lucrul în echipă. Consideră că întâlnirile dintre oameni sunt cele mai bune oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională.

Elena Buzdea

Executive Assistant

Cine se aseamănă, se adună. Iar Teach ne dă motive să ne adunăm.”
Prin experienţă, atenţie, echilibru şi abilitatea de mediator, Elena asigură fluenţa proceselor în cadrul acestui proiect, mai ales în momentele în care creşte nivelul de stres.

Camelia Tiu

Community Manager

Cami este una dintre acele persoane căreia îi pasă și pune umărul la schimbare. Nu se așteaptă să revoluționeze cineva educația din România, dar se așteaptă să fim mai mulți cei cărora le pasă de cum va arăta viitorul.

Fabiola Istudor

Content Creator

Fabiola crede în potențialul uriaș al oamenilor de a se descoperi și a crește, în omul integru, sincer și bun, în cel care-și păstrează vie bucuria de copil. Iubește arta în toate formele ei, e curioasă a-nțelege dedesubturile firii umane și are gânduri călătoare în toate colțurile lumii.

Grațiela Dumitrescu

Team Manager

Viața Grațielei gravitează în jurul integrității, respectului, prieteniei, iubirii și grijei. Este o fire creativă, citește și scrie cu o pasiune extraordinară și pune preț pe dezvoltarea de relații durabile, bazate pe sinceritate și colaborare.

Anamaria Sabou

Production Manager

Anei îi place să ajute oamenii pe care îi întâlnește și încearcă să aibă mereu o vorbă bună pentru ei. Pe lângă asta, super-puterile ei mai înglobează și calmul cu care abordează situațiile de criză. Valorile după care se ghidează în viața de zi cu zi sunt egalitatea, echilibrul, integritatea și onestitatea.

Gena Francu

Tour Operator

Gena e convinsă că educația este cea care poate schimba cu adevărat lumea. Crede în oameni excepționali și știe că schimbarea începe de la fiecare dintre noi și de la capacitatea noastră de a deveni și a inspira schimbarea pe care o căutăm în jurul nostru.

Roxana Tătaru

Data Manager

Roxanei îi place să întindă o mână de ajutor celor care au nevoie și a ales să sprijine această inițiativă pentru că rezonează cu misiunea organizației, aceea de a oferi copiilor o șansă la educație, cât și voluntarilor șansa de a contribui la un viitor mai bun al acestora.

Andrei Nedelcu

Financial Manager

În ciuda unei gândiri analiste și pragmatice, Andrei dă dovadă de un optimism contagios, iar umorul îi este tovarăș de încredere atunci când întâmpină situații dificile. Îi place să se înconjoare de oameni care îl inspiră și de la care are ce învăța și nu ratează nicio ocazie de a participa la evenimente sportive, fiind adept al unui stil de viață activ.

Denis Jardan

Fotograf Oficial

.

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.