Echipe

Teach Bike Challenge sau „Unde e provocarea?”

Știm că unii dintre voi visează la următoarea tură, la cum vor aborda din punct de vedere tehnic traseul următorului concurs şi caută să-şi adauge o nouă experienţă provocatoare în PALMARES.

Teach Bike Challenge este ceea ce cauţi!
Contăm pe imaginaţia ta pentru alcătuirea traseului şi plusăm cu un obiectiv de fundraising de 5,000 de Euro.

Pe drumul tău către Absa, IronMan sau Kona…

„Don’t limit your challenges, challenge your limits.” Jerry Dunn

Cum poţi să participi?

  • Sunt eligibile echipele din 2 persoane: fete, băieţi sau mixt
  • Obiectiv de fundraising minin: 5,000 Euro
  • Echipele îşi aleg traseul, cu condiția de a tranzita minimum 10 comunități Teach (Aici este harta cu poziţionarea geografică a profesorilor şi învăţătorilor)
  • Echipele vor parcurge împreună, cu bicicleta, minimum 100km/zi, în medie, indiferent de numărul de zile, de numărul de comunități tranzitate sau de targetul de fundraising. Exemplu: Echipa X îşi va parcurge un traseu de 440 km în 4 zile, distanţele fiind parcurse după cum urmează: Z1 – 200km, Z2 – 100km, Z3 – 50km, Z4 – 90km, Total: 440km, adică 110km/zi. Condiție îndeplinită. Zilele de pauză sunt tot zile de campanie
  • Metoda de strângere a fondurilor este la latitudinea fiecărei echipe. Poate fi folosiă orice platformă de fundraising

Persoană de contact pentru înscriere echipe: Grațiela Dumitrescu – gratiela.dumitrescu@teachforromania.ro, tel: 0754 242 441

Succes!

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.