Traseu

Siguranța ta este pe primul loc, așa că am pregătit un document pe care te rugăm să îl citești cu atenție.

Bine aţi venit!

Joi, 14 Iunie – Toată gaşca se adună la Braşov
Îţi mai aduci aminte sentimentul de nelinişte pe care îl aveai înainte de a pleca în excursie cu clasa? Dacă nu, hai să facem împreună un exerciţiu!

Astăzi este ziua în care ne mobilizăm cu toţii. Echipa Teach Bike Challenge vă aşteaptă la Braşov. Pe măsură ce ajungeţi, ne lăsăm cuprinşi de bucuria revederii şi ne asigurăm că-i primim cu braţele deschise şi pe cei mai noi. După care cinăm, participăm la şedina tehnică şi închidem seara cu emoţia anticipării zilei de vineri.

Pe mâine!

Zi de plimbare: Braşov – Şinca Veche – Făgăraş

Vineri, 15 Iunie – la drum în compania Făgăraşilor

Neaţaaa! Uau, se întâmplă!

Cu maximă bucurie, dăm startul primei ediții Teach Bike Challenge. Este prima zi de pedalat împreună. Plecăm cu alai mare spre Cetatea Făgăraşului. Pe drum, poposim la vestita biserică de lemn Şinca Nouă. Până la ora 17:00 ne propunem să ajungem la Făgăraș, unde ne dezmorțim puțin, după care cinăm şi ne odihnim după o zi superbă de pedalat, însoţiţi de vârfurile semeţe ale munţilor.

Surpriză! Seara facem o recapitulare a aventurilor de peste zi şi ne pregătim să devenim spioni.

Observaţie. Plecarea va fi dimineaţa de la ora 9:00. În cazul în care nu optaţi pentru cazare joi seara, vă rog să vă organizaţi în aşa fel încât să putem pleca împreună. Vom anunţa în curând locul de plecare.

Somn uşor!

Distanţă (km)

Greu la deal cu boii mici (în metri)

Și la valeeeee! (în metri)

Eveniment de comunitate la Cetatea Făgăraşului

Sâmbătă, 16 Iunie – se reuneşte întreaga comunitate Teach for Romania

Astăzi, bicicletele se odihnesc. Este ziua în care devenim cu toții spioni şi luăm cu asediu Cetatea Făgăraşului. Pentru a rezolva misterele care ni se aştern în cale, în ajutorul fundraiserilor vin copiii din comunităţile de pe raza Judeţului Braşov, alături de profesorii lor. Toată lumea este invitată la Treasure Hunt.

După ce ne vom fi solicitat la maximum spiritul de detectiv, tenacitatea de spion şi entuziasmul copilăresc, cu siguranţă vom ajunge să avem o foame de biciclist şi o glicemie care trebuie refăcută, desigur, pentru a continua în acelaşi stil.

Distracţie plăcută!

Zi de plimbare: Făgăraş – Poiana Narciselor – Braşov

Duminica, 17 Iunie – paşte calul lui Gheorghiţă, priponit de-o … narcisă
A venit momentul să verificăm dacă bicicletele ne-au dus dorul. Astăzi le scoatem din nou la plimbare pe drumul către Braşov, cu oprire specială în celebra Poiană a Narciselor. Petrecem împreună încă o zi de vară cu pedalat şi voie bună, cu munţii pe mâna dreaptă şi, cel mai important, susţinem o cauză în care credem cu toţii.

După-amiaza târziu ajungem la Braşov, ne cazăm şi ne bucurăm de fotografiile făcute până acum. Şampanie pentru toată lumea! Ce zile grozave. Mai vrem!

Cine doreşte, poate să mai rămână încă o seară alături de noi ca să mai îndulcească amarul despărţirii. 🙂 Oricum luni dimineaţa vor fi mai libere drumurile. De ce să plecaţi aşa de repede?

Distanţă (km)

Greu la deal cu boii mici (în metri)

Și la valeeeee! (în metri)

“Drum bun, Cireşari!”

Luni, 18 Iunie – till next time…
Ne luăm la revedere şi promitem să păstrăm legătura pentru a planifica următoarele evenimente la care vom participa împreună până la ediţia a doua Teach Bike Challenge.

Care va deveni o tradiţie milenară!

Dacă doriţi să participaţi la ediţia de anul viitor, aşteptăm mesajele voastre la teachbikechallenge@teachforromania.ro.

Vă mulţumim pentru participare.

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.